12 juli

Har glömt bort att skriva här :)
Ja sedan förra inlägget har vi varit i Spanien hela familjen i 2 veckor..

image

Under resans gång där så bad Sebastian mig att göra ett graviditetstest när vi kom hem, sagt och gjort! Den 13 April visade testet positivt, vi ska bli tvåbarns föräldrar och Thea ska bli storasyster!
Plussade på samma dag som med Thea fast 2 år senare..

image

Vi gick bara och väntade och väntade på att dagen för ultraljudet skulle komma och måndagen 7/7 var vi där, vi fick se det lilla miraklet.. Ett friskt litet barn (va de kunde se iallafall).. En liten pojke ska det bli denna gång, vi ska få en av varje som vi båda ville ha :)

image

Har nu börjat känna lite småbuffar därinne, går in i vecka 19 (18+0) imorgon.. Vi blev även flyttad från att vara beräknad 5/12 så fick vi 13/12, på självaste Lucia… Två barn födda samma månad med 2 års mellanrum, ganska fantastiskt.. ;D

Nu den 27.e firar vi även årsdag som gifta, får se vad det hittas på då?!

Ska även boka tid för 3d ultraljud men eftersom tittutkliniken i Stockholm har konka, så får vi åka till linköping eller Malmö för att göra det.. Har ju farbror min i Malmö så tar vi där kan vi ta en helg där.. :)

Nu ska jag titta på tv en stund och vänta till imorgonkväll när kärleken kommer hem och vi kan mysa :)

Det här inlägget postades i Virrvarr. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>